Rubbermaid-asbakken
Rubbermaid biedt een uitgebreid assortiment producten voor het beheer
van rokersafval. 


Kwaliteit en duurzaamheid:
Een langere levensduur van de producten zorgt voor een verbeterde duurzaamheid. De producten van Rubbermaid zijn getest op hoogwaardigheid en duurzaamheid. U bent minder geld kwijt aan vervanging van het systeem.

Recycleerbaar:
Met het oog op het milieu zijn de producten van Rubbermaid vervaardigd uit duurzaam plastic, aluminium en staal. Als de praktische levensduur van een product ten einde is, kan het heel eenvoudig worden gerecycled.

Gerecycled materiaal:
Veel van de duurzame plastic, aluminium en stalen producten van Rubbermaid bestaan voor een groot percentage uit gerecycled materiaal. Door beperking van de hoeveelheid benodigde grondstoffen is de impact op het milieu dus kleiner.


Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Asbakkenvoorbuiten.nl is onderdeel van De Ligt Metaaltechniek, allround toeleverancier van metaalproducten. Wij bieden u een uitgebreide collectie staande- en wandasbakken, ideaal voor de uitrusting van uw 'rokersplekken' of entree van uw bedrijfspand. Desgewenst kunnen wij ook de montage van onze producten voor u verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op voor een passende offerte.