The DropPit Classic The DropPit Classic
The DropPit Classic The DropPit Classic
The DropPit Classic
De DropPit is een robuuste asbaktegel van verzinkt staal. Door middel van de uitneembare afvalemmer kan The DropPit eenvoudig geleegd worden.

Verzendkosten

€ 7,50

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 179,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

The DropPit wordt compleet geleverd met, uitneembare afvalemmer, achterscherm met basis sticker, sleutel, installatiehandleiding, raamsticker en bevestigingsmateriaal (excl. kit).

The DropPit is eenvoudig te plaatsen in elk type bestrating. Er kan simpel één tegel (30x30xcm) of meerdere stenen los worden gehaald waar The DropPit geplaatst moet worden. Daarna moet er zand weggehaald worden tot de asbaktegel op dezelfde hoogte ligt als de bestrating.

Toepassing
Gemeenten, scholen, ziekenhuizen, sportlocaties, rookplekken, bedrijfspanden, enz.

 

Nu tijdelijk gratis uw eigen logo op het achterscherm! 

The DropPit achterplaat is ook aan te passen naar eigen ontwerp. Zo kunt u een achterplaat creëren in uw eigen huisstijl. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! (toelevering van uw beeldmerk uitsluitend in .eps formaat)

Voor een betere waterafvoer adviseren wij een laag grind van 3-4 cm onder de asbaktegel te leggen. Uiteraard kunt u dit ook bij ons bestellen, zie "The DropPit Accessoires".
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Asbakkenvoorbuiten.nl is onderdeel van De Ligt Metaaltechniek, allround toeleverancier van metaalproducten. Wij bieden u een uitgebreide collectie staande- en wandasbakken, ideaal voor de uitrusting van uw 'rokersplekken' of entree van uw bedrijfspand. Desgewenst kunnen wij ook de montage van onze producten voor u verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op voor een passende offerte.