Producten
b4b3d8ecdbd9ec3eebe7df2e079ca89d.jpg

Naast asbakken kunnen wij u als VepaBins dealer ook een groot en gevarieerd assortiment aanbieden in oa: afvalbakken, kapstokken, kantooraccessoires, brievenbussen, kunstplanten en interieurverzorging.

Download hier de VepaBins catalugus en/of neem contact met ons op voor meer informatie.
The DropPit Basic L
The DropPit Basic L

De DropPit is een robuuste asbaktegel van verzinkt staal. Door middel van de uitneembare afvalemmer kan The DropPit eenvoudig geleegd worden.

Verzendkosten

€ 6,50 

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 199,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

The DropPit wordt compleet geleverd met, uitneembare afvalemmersleutel, installatiehandleiding, raamsticker en bevestigingsmateriaal (excl. kit).

The DropPit is eenvoudig te plaatsen in elk type bestrating. Er kan simpel één tegel (30x30xcm) of meerdere stenen los worden gehaald waar The DropPit geplaatst moet worden. Daarna moet er zand weggehaald worden tot de asbaktegel op dezelfde hoogte ligt als de bestrating. 

Toepassing
Gemeenten, scholen, ziekenhuizen, sportlocaties, rookplekken, bedrijfspanden, enz.

 

Afmeting: Breedte 40 cm x Lengte 40 cm x Diepte 18 cm
Materiaal: Verzinkt staal
Lediging: Manueel
Vergrendeling: Slot (sleutel meegeleverd
)


The DropPit - basic wordt geleverd zonder achterplaat. Wij adviseren er een signaaltegel bij te plaatsen om duidelijk te maken dat men peuken en kauwgom in de asbaktegel kunnen deponeren. Voor een betere waterafvoer adviseren wij een laag grind van 3-4 cm onder de asbaktegel te leggen. Uiteraard kunt u dit ook bij ons bestellen, zie "The DropPit Accessoires".

Aantal

Prijs per stuk (excl. btw)

1 of meer

€ 199,00

2 of meer

€ 199,00  € 194,00

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.