The DropPit Basic The DropPit Basic The DropPit Basic The DropPit Basic
The DropPit Basic The DropPit Basic The DropPit Basic The DropPit Basic
The DropPit Basic
De DropPit is een robuuste asbaktegel van verzinkt staal. Door middel van de uitneembare afvalemmer kan The DropPit eenvoudig geleegd worden.

Verzendkosten

€ 7,50

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 173,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

The DropPit wordt compleet geleverd met, uitneembare afvalemmersleutel, installatiehandleiding, raamsticker en bevestigingsmateriaal (excl. kit).

The DropPit is eenvoudig te plaatsen in elk type bestrating. Er kan simpel één tegel (30x30xcm) of meerdere stenen los worden gehaald waar The DropPit geplaatst moet worden. Daarna moet er zand weggehaald worden tot de asbaktegel op dezelfde hoogte ligt als de bestrating. 

Toepassing
Gemeenten, scholen, ziekenhuizen, sportlocaties, rookplekken, bedrijfspanden, enz.

The DropPit - basic wordt geleverd zonder achterplaat. Wij adviseren er een signaaltegel bij te plaatsen om duidelijk te maken dat men peuken en kauwgom in de asbaktegel kunnen deponeren. Voor een betere waterafvoer adviseren wij een laag grind van 3-4 cm onder de asbaktegel te leggen. Uiteraard kunt u dit ook bij ons bestellen, zie "The DropPit Accessoires".

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Asbakkenvoorbuiten.nl is onderdeel van De Ligt Metaaltechniek, allround toeleverancier van metaalproducten. Wij bieden u een uitgebreide collectie staande- en wandasbakken, ideaal voor de uitrusting van uw 'rokersplekken' of entree van uw bedrijfspand. Desgewenst kunnen wij ook de montage van onze producten voor u verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op voor een passende offerte.