The DropPit Comfort
The DropPit Comfort

The DropPit Comfort is zeer gebruiksvriendelijk, hygiënisch en geschikt voor gebruik in de openbare ruimte.

Verzendkosten

€ 6,50 

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 169,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

The DropPit Comfort is vanwege het unieke en leeg- en sluitsysteem is zeer gebruiksvriendelijk, hygiënisch en geschikt voor gebruik in de openbare ruimte. De lediging van de binnenbak kan met behulp van een tegelsleutel (*) gemakkelijk en worden uitgenomen en teruggeplaatst. Standaard voorzien van goede hemelwaterafvoer door de geperforeerde bodem van de binnenbak. The DropPit Comfort kunt u door middel van de bijgeleverde grondankers vandalisme bestendig borgen.

The DropPit is eenvoudig te plaatsen in elk type bestrating. Er kan simpel één tegel (30x30xcm) of meerdere stenen los worden gehaald waar The DropPit geplaatst moet worden. Daarna moet er zand weggehaald worden tot de asbaktegel op dezelfde hoogte ligt als de bestrating. Voor een betere waterafvoer adviseren wij een laag grind (*) van 3-4 cm onder de asbaktegel te leggen.

Toepassing
Gemeenten, scholen, ziekenhuizen, sportlocaties, rookplekken, bedrijfspanden, winkelcentra.

Afmetingen: 30,0 x 30,0 en 25,5 cm diep
Verankering: Standaard
Vergrendeling: Slot
Materiaal: Verzinkt staal
Ledigen: Tegelsleutel (*)Tip: In combinatie met een signaaltegel weet ook een bezoeker van uw pand uw asbaktegel te vinden! 


* Zowel de tegelsleutel als het grind dient apart besteld te worden, u vindt deze onder de tab "The DropPit Accessoires".

Aantal

Prijs per stuk (excl. btw)

1 of meer

€ 169,00

2 of meer

€ 169,00  € 164,00

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Asbakkenvoorbuiten.nl is onderdeel van De Ligt Metaaltechniek, allround toeleverancier van metaalproducten. Wij bieden u een uitgebreide collectie staande- en wandasbakken, ideaal voor de uitrusting van uw 'rokersplekken' of entree van uw bedrijfspand. Desgewenst kunnen wij ook de montage van onze producten voor u verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op voor een passende offerte.