The DropPit Comfort - Classic The DropPit Comfort - Classic
The DropPit Comfort - Classic The DropPit Comfort - Classic
The DropPit Comfort - Classic
The DropPit Comfort - Classic is zeer gebruiksvriendelijk, hygiënisch en geschikt voor gebruik in de openbare ruimte.

Verzendkosten

€ 7,50

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 261,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

The DropPit Comfort is vanwege het unieke en leeg- en sluitsysteem is zeer gebruiksvriendelijk, hygiënisch en geschikt voor gebruik in de openbare ruimte. De lediging van de binnenbak kan met behulp van een tegelsleutel (*) gemakkelijk en worden uitgenomen en teruggeplaatst. Standaard voorzien van goede hemelwaterafvoer door de geperforeerde bodem van de binnenbak. The DropPit Comfort kunt u door middel van de bijgeleverde grondankers vandalisme bestendig borgen.

The DropPit is eenvoudig te plaatsen in elk type bestrating. Er kan simpel één tegel (30x30xcm) of meerdere stenen los worden gehaald waar The DropPit geplaatst moet worden. Daarna moet er zand weggehaald worden tot de asbaktegel op dezelfde hoogte ligt als de bestrating. Voor een betere waterafvoer adviseren wij een laag grind (*) van 3-4 cm onder de asbaktegel te leggen.

Toepassing
Gemeenten, scholen, ziekenhuizen, sportlocaties, rookplekken, bedrijfspanden, winkelcentra.

 

Nu tijdelijk gratis uw eigen logo op het achterscherm! 


The DropPit achterplaat is ook aan te passen naar eigen ontwerp. Zo kunt u een achterplaat creëren in uw eigen huisstijl. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! (toelevering van uw beeldmerk uitsluitend in .eps formaat)


Afmetingen: 30,0 x 30,0 en 25,5 cm diep
Verankering: Standaard
Vergrendeling: Slot
Materiaal: Verzinkt staal
Ledigen: Tegelsleutel (*)


* Zowel de tegelsleutel als het grind dient apart besteld te worden, u vindt deze onder de tab "The DropPit Accessoires".

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Asbakkenvoorbuiten.nl is onderdeel van De Ligt Metaaltechniek, allround toeleverancier van metaalproducten. Wij bieden u een uitgebreide collectie staande- en wandasbakken, ideaal voor de uitrusting van uw 'rokersplekken' of entree van uw bedrijfspand. Desgewenst kunnen wij ook de montage van onze producten voor u verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op voor een passende offerte.