Producten
b4b3d8ecdbd9ec3eebe7df2e079ca89d.jpg

Naast asbakken kunnen wij u als VepaBins dealer ook een groot en gevarieerd assortiment aanbieden in oa: afvalbakken, kapstokken, kantooraccessoires, brievenbussen, kunstplanten en interieurverzorging.

Download hier de VepaBins catalugus en/of neem contact met ons op voor meer informatie.
The DropPit Comfort - Classic

The DropPit Comfort - Classic is zeer gebruiksvriendelijk, hygiënisch en geschikt voor gebruik in de openbare ruimte.

Verzendkosten

€ 6,50 

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 199,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

The DropPit Comfort is vanwege het unieke en leeg- en sluitsysteem is zeer gebruiksvriendelijk, hygiënisch en geschikt voor gebruik in de openbare ruimte. De lediging van de binnenbak kan met behulp van een tegelsleutel (*) gemakkelijk en worden uitgenomen en teruggeplaatst. Standaard voorzien van goede hemelwaterafvoer door de geperforeerde bodem van de binnenbak. The DropPit Comfort kunt u door middel van de bijgeleverde grondankers vandalisme bestendig borgen.

The DropPit is eenvoudig te plaatsen in elk type bestrating. Er kan simpel één tegel (30x30xcm) of meerdere stenen los worden gehaald waar The DropPit geplaatst moet worden. Daarna moet er zand weggehaald worden tot de asbaktegel op dezelfde hoogte ligt als de bestrating. Voor een betere waterafvoer adviseren wij een laag grind (*) van 3-4 cm onder de asbaktegel te leggen.

Toepassing
Gemeenten, scholen, ziekenhuizen, sportlocaties, rookplekken, bedrijfspanden, winkelcentra.

 

Nu tijdelijk gratis uw eigen logo op het achterscherm! 


The DropPit achterplaat is ook aan te passen naar eigen ontwerp. Zo kunt u een achterplaat creëren in uw eigen huisstijl. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! (toelevering van uw beeldmerk uitsluitend in .eps formaat)


Afmetingen: 30,0 x 30,0 en 25,5 cm diep
Verankering: Standaard
Vergrendeling: Slot
Materiaal: Verzinkt staal
Ledigen: Tegelsleutel (*)


* Zowel de tegelsleutel als het grind dient apart besteld te worden, u vindt deze onder de tab "The DropPit Accessoires".

Aantal

Prijs per stuk (excl. btw)

1 of meer

€ 199,00

2 of meer

€ 199,00  € 194,00

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.