Junior Junior Open Dicht Binnenbak
Junior Junior Open Dicht Binnenbak
The DropPit Junior
The DropPit Junior is het basis model asbaktegel uitgevoerd in gegalvaniseerd staal.

Verzendkosten

€ 7,50

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 142,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

The DropPit Junior is gebruiksvriendelijk, hygiënisch en geschikt voor gebruik in de openbare ruimte. De Junior is voorzien van een uitneembare binnenbak met hengsel en daardoor gemakkelijk met de hand te lediging. Het verzinkt scharnierende stalen rooster wordt met een slot vergrendeld. Standaard voorzien van goede hemelwaterafvoer door de geperforeerde bodem van de binnenbak. 

The DropPit is eenvoudig te plaatsen in elk type bestrating. Er kan simpel één tegel (30x30xcm) of meerdere stenen los worden gehaald waar The DropPit geplaatst moet worden. Daarna moet er zand weggehaald worden tot de asbaktegel op dezelfde hoogte ligt als de bestrating. Voor een betere waterafvoer adviseren wij een laag grind (*) van 3-4 cm onder de asbaktegel te leggen.

Toepassing
Gemeenten, scholen, ziekenhuizen, sportlocaties, rookplekken, bedrijfspanden.

Afmetingen bak: 29 x 29 en 11cm diep
Vergrendeling: Slot  (levering incl. sleutel)
Materiaal: Verzinkt staal / Aluminium binnenbak


 

Tip: In combinatie met een signaaltegel weet ook een bezoeker van uw pand uw asbaktegel te vinden! *  Zowel het grind als een signaaltegel dienen apart besteld te worden, u vindt deze onder de tab "The DropPit Accessoires".

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Asbakkenvoorbuiten.nl is onderdeel van De Ligt Metaaltechniek, allround toeleverancier van metaalproducten. Wij bieden u een uitgebreide collectie staande- en wandasbakken, ideaal voor de uitrusting van uw 'rokersplekken' of entree van uw bedrijfspand. Desgewenst kunnen wij ook de montage van onze producten voor u verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op voor een passende offerte.