Producten
b4b3d8ecdbd9ec3eebe7df2e079ca89d.jpg

Naast asbakken kunnen wij u als VepaBins dealer ook een groot en gevarieerd assortiment aanbieden in oa: afvalbakken, kapstokken, kantooraccessoires, brievenbussen, kunstplanten en interieurverzorging.

Download hier de VepaBins catalugus en/of neem contact met ons op voor meer informatie.
The DropPit Junior

The DropPit Junior is het basis model asbaktegel uitgevoerd in gegalvaniseerd staal.

Verzendkosten

€ 6,50 

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 99,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

The DropPit Junior is gebruiksvriendelijk, hygiënisch en geschikt voor gebruik in de openbare ruimte. De Junior is voorzien van een uitneembare binnenbak met hengsel en daardoor gemakkelijk met de hand te lediging. Het verzinkt scharnierende stalen rooster wordt met een slot vergrendeld. Standaard voorzien van goede hemelwaterafvoer door de geperforeerde bodem van de binnenbak. 

The DropPit is eenvoudig te plaatsen in elk type bestrating. Er kan simpel één tegel (30x30xcm) of meerdere stenen los worden gehaald waar The DropPit geplaatst moet worden. Daarna moet er zand weggehaald worden tot de asbaktegel op dezelfde hoogte ligt als de bestrating. Voor een betere waterafvoer adviseren wij een laag grind (*) van 3-4 cm onder de asbaktegel te leggen.

Toepassing
Gemeenten, scholen, ziekenhuizen, sportlocaties, rookplekken, bedrijfspanden.

Afmetingen bak: 29 x 29 en 11cm diep
Vergrendeling: Slot  (levering incl. sleutel)
Materiaal: Verzinkt staal / Aluminium binnenbak


 

Tip: In combinatie met een signaaltegel weet ook een bezoeker van uw pand uw asbaktegel te vinden! *  Zowel het grind als een signaaltegel dienen apart besteld te worden, u vindt deze onder de tab "The DropPit Accessoires".

Aantal

Prijs per stuk (excl. btw)

1 of meer

€ 99,00

2 of meer

€ 99,00  € 96,50

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.