Zenith-serie

De Zenith rookzuilen serie is een lijn van hoogwaardige, elegante rookzuilen vervaardigd van geborsteld RVS-304. 
De Zenith rookzuilen zijn eenvoudig te legen d.m.v. een uitneembare binnenbak met een capaciteit van 2,5L.

De Zenth rookzuilen zijn ook verkrijgbaar in RVS-316, dit materiaal is zeewaterbestendig en is beter bestand tegen corrosie en milieu-invloeden. Binnen een straal van 10km van zee, in zwaarder vervuilde omgevingen zoals industriegebieden, bij spoorwegen en drukke snelwegen raden wij u dan ook aan te kiezen voor RVS 316. Prijzen op aanvraag!

De Zenith serie bevat ook een compacte uitvoering geschikt voor montage aan wand of mast, met een capaciteit van 1,7L.

De Zenith rookzuilen serie is gebaseerd op de Zenith bolders, waardoor deze naadloos te combineren zijn. De Zenith serie bestaat uit een uitgebreide collectie van hoogwaardig straatmeubulair welke verkrijgbaar is bij De Ligt Metaaltechniek. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via info@deligtmetaaltechniek.nl of 085 40 10 065

Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Asbakkenvoorbuiten.nl is onderdeel van De Ligt Metaaltechniek, allround toeleverancier van metaalproducten. Wij bieden u een uitgebreide collectie staande- en wandasbakken, ideaal voor de uitrusting van uw 'rokersplekken' of entree van uw bedrijfspand. Desgewenst kunnen wij ook de montage van onze producten voor u verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op voor een passende offerte.