Zenith Rookzuil - ZEN210

De 'ZEN210' is een elegante en hoogwaardige rookzuil uitgevoerd in geborsteld RVS-304.

Verzendkosten

€ 12,50 

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 315,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze elegante en hoogwaardige rookzuil van geborsteld RVS-304 is eenvoudig te legen door middel van de uitneembare binnenbak met een capaciteit van 2,5L. De 'ZEN210' wordt d.m.v. 4 bouten op de vloer gemonteerd. Naast de 'ZEN210' is er ook de 'ZEN215', welke geschikt is voor verankering in de grond.

 
Materiaal Geborsteld RVS-304
Afmetingen Ø115x900mm
Capaciteit ca. 2,5L
Legen d.m.v. uitneembare bak
Montage vloermontage
Bevestigingsmat. niet meegeleverd
 

Bevestigingsmateriaal wordt niet meegeleverd! Wij adviseren u graag over het te gebruiken bevestigingsmateriaal in uw situatie. Desgewenst kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.

De Zenth rookzuilen zijn ook verkrijgbaar in RVS-316, dit materiaal is zeewaterbestendig en is beter bestand tegen corrosie en milieu-invloeden. Binnen een straal van 10km van zee, in zwaarder vervuilde omgevingen zoals industriegebieden, bij spoorwegen en drukke snelwegen raden wij u dan ook aan te kiezen voor RVS 316. Prijzen op aanvraag!

Aantal

Prijs per stuk (excl. btw)

1 of meer

€ 315,00

2 of meer

€ 315,00  € 305,00

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Asbakkenvoorbuiten.nl is onderdeel van De Ligt Metaaltechniek, allround toeleverancier van metaalproducten. Wij bieden u een uitgebreide collectie staande- en wandasbakken, ideaal voor de uitrusting van uw 'rokersplekken' of entree van uw bedrijfspand. Desgewenst kunnen wij ook de montage van onze producten voor u verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op voor een passende offerte.